Обява №8476 за продажба на Тежковози - Toro
Име: Toro
Порода: Tejkovoz
Висок: 0
Пол: Mujki
Роден: 0000-00-00
Баща:
Майка:
Цена: € 3000.00
Град: Ботевград
Телефон: 0894384611

описание Кон №8476

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Сподели