Обява №8188 за продажба на Коне - Белла
Име: Белла
Порода:
Висок: 155
Пол:
Роден: 0000-00-00
Баща: Мегре
Майка:
Цена: € 0.00
Град: Плевен
Телефон: 00 359 88 4856858

описание Кон №8188

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

7 годишна, впрегаема, кротка ! Порода- смес арабска+ местна!
Сподели