Обява №8183 за продажба на Жребци - Атил
Име: Атил
Порода: Шаер
Висок: 2
Пол: Мъжки
Роден: 0000-00-00
Баща:
Майка:
Цена: € 800.00
Град: Самоков
Телефон: 0889426206

описание Кон №8183

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Жребчето е на 1 година и половина
Сподели