Обява №8111 за продажба на Кобили - Лиса
Име: Лиса
Порода:
Висок: 0
Пол:
Роден: 0000-00-00
Баща:
Майка:
Цена: € 1.00
Град: Разлог
Телефон: 0887000552

описание Кон №8111

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

1година и 5 месеца
Сподели