Обява №7979 за продажба на Малки Кончета - Martina
Име: Martina
Порода:
Висок: 0
Пол:
Роден: 0000-00-00
Баща:
Майка:
Цена: € 950.00
Град: Dupnica
Телефон: 0899877956

описание Кон №7979

Заглавие на снимката:

Basha

За снимката:

Общо описание:

Na 2 godini e jensko drugoto e na 1 goodina pak jensko sestri sa
Сподели