Обява №7681 за продажба на Тежковози - Сибила
Име: Сибила
Порода: Германски тежковоз
Висок: 0
Пол: Женски
Роден: 0000-00-00
Баща: Етон-германски тежковоз
Майка:
Цена: € 1500.00
Град: Сопот
Телефон: 0887956582

описание Кон №7681

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Кобилката е на 1год. и 2 месеца.
Сподели