Обява №7379 за продажба на Кобили - Dora
Име: Dora
Порода:
Висок: 0
Пол:
Роден: 0000-00-00
Баща:
Майка:
Цена: € 500.00
Град: karlovo
Телефон: 0896632141

описание Кон №7379

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

kobilata e nay4ena i e na 5 godini
Сподели