Обява №7340 за продажба на Кастрати - Бисер
Име: Бисер
Порода:
Висок: 0
Пол:
Роден: 0000-00-00
Баща:
Майка:
Цена: € 540.00
Град: Стрелча
Телефон: 0897586067

описание Кон №7340

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Работен кон.
Сподели