Обява №7331 за продажба на Жребци - Идалго
Име: Идалго
Порода: Пинто
Висок: 0
Пол: кон
Роден: 0000-00-00
Баща: Пинто
Майка: Пинто
Цена: € 800.00
Град: Годеч
Телефон: 0887698214

описание Кон №7331

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Майка-пинто Баща-пинто Кончето е на 2 години.
Сподели