Обява №6893 за продажба на Тежковози - Самораи
Име: самораи
Порода:
Висок: 0
Пол:
Роден: 0000-00-00
Баща:
Майка:
Цена: € 1050.00
Град: разлог
Телефон: 0887000552

описание Кон №6893

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Кон за работа
Сподели