Обява №6843 за продажба на Жребци - Демон
Име: Демон
Порода: Чистокръвна
Висок: 0
Пол: Мъжки
Роден: 0000-00-00
Баща:
Майка: Гайга
Цена: € 3000.00
Град: Шумен
Телефон: 0899708626

описание Кон №6843

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Сподели