Обява №6770 за продажба на Спортни Коне - Клемендина
Име: Клемендина
Порода: български спортен кон
Висок: 160
Пол: кобила
Роден: 0000-00-00
Баща: Клинсман
Майка: Демона
Цена: € 0.00
Град:
Телефон: 0883337110

описание Кон №6770

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Продавам кон за спорт. Кобила Клемендина е от породата български спортен кон. Тя е на 3 години, сива е на цвят, висока е 160 см. Башта Клинсман, от порода холштайнер. Майката Демона и е от порода чистокръвна англиска. . Телефон за връзка 0883337110
Сподели