Обява №6768 за продажба на Жребци - Martin
Име: Martin
Порода: prodavam kon pinto 2godini
Висок: 165
Пол: xaigr
Роден: 0000-00-00
Баща: pinto
Майка: maiq
Цена: € 2200.00
Град: samokov
Телефон: 0896036196

описание Кон №6768

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Prodavam kon pinto 2godi6en koniq se prega ama e mnogo buen km kobili koniq nee puskan na kobili тел:0896036196
Сподели