Обява №6751 за продажба на Жребци - Martin
Име: Martin
Порода: pinto
Висок: 165
Пол: grebec
Роден: 0000-00-00
Баща: pinto
Майка: maiq
Цена: € 2200.00
Град: samokov
Телефон: 0896036196

описание Кон №6751

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Krasiv i mnogo buen km kobili priqgase. тел:0896036196
Сподели