Обява №6654 за продажба на Жребци - Martin
Име: Martin
Порода: pinto
Висок: 1
Пол: jrebe6
Роден: 0000-00-00
Баща: pinto
Майка: maiq
Цена: € 1123.00
Град: samokov
Телефон: 0896036196

описание Кон №6654

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Krasiv i buen тел: 0896036196
Сподели