Обява №8327 за продажба на Малки Кончета - Lukas
Име: Lukas
Порода:
Висок: 0
Пол:
Роден: 0000-00-00
Баща: Kezei
Майка: Sabrina
Цена: € 500.00
Град: Dupnica
Телефон: 0898471379

описание Кон №8327

Заглавие на снимката:

Koncheto I maikamu

За снимката:

Общо описание:

Добар кротак
Сподели