Обява №7845 за продажба на Спортни Коне - Хера
Име: Хера
Порода: чистокръвна английска
Висок: 162
Пол:
Роден: 0000-00-00
Баща: Христос Терц
Майка: Артемида
Цена: € 2500.00
Град: Попово
Телефон: 0887615893

описание Кон №7845

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Кобилата е на 4 години без травми и контузии
Сподели