Обява №7730 за продажба на Тежковози - Martina
Име: Martina
Порода: Teshkovoz
Висок: 0
Пол: jenski
Роден: 0000-00-00
Баща: Kezei
Майка: Sabrina
Цена: € 1500.00
Град: Dupnica
Телефон: 0898471379

описание Кон №7730

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Mnogo krasivo i krotko jivotno
Сподели