Обява №7719 за продажба на Кобили - Регина
Име: Регина
Порода:
Висок: 0
Пол:
Роден: 0000-00-00
Баща:
Майка:
Цена: € 0.00
Град: Карлово
Телефон: 0893 95 11 12

описание Кон №7719

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

5 годишна,впряга се
Сподели