Обява №7701 за продажба на Жребци - Baron
Име: Baron
Порода: Percheron
Висок: 168
Пол: Mujki
Роден: 0000-00-00
Баща: Percheron
Майка: Holanski techkovoz
Цена: € 50.00
Град: Septemvri
Телефон: 0886730405/ 0897228607

описание Кон №7701

Заглавие на снимката:

Za rasplod

За снимката:

Общо описание:

Konqt e na 1000% Percheron vakaranae kobilata jrebna I konqt e rodeni vav Bg
Сподели