Обява №7437 за продажба на Кобили - Eврика
Име: Eврика
Порода:
Висок: 0
Пол:
Роден: 0000-00-00
Баща:
Майка:
Цена: € 2250.00
Град: София
Телефон: 0888596514

описание Кон №7437

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Продавам черна кобила, порода дунавски рисак- впрегатна, 4 годишна;
Сподели