Обява №6824 за продажба на Малки Кончета - Зорка
Име: Зорка
Порода:
Висок: 0
Пол: женски
Роден: 0000-00-00
Баща:
Майка:
Цена: € 120.00
Град: Благоевград
Телефон: 0896446363

описание Кон №6824

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

на 5 месеца
Сподели