Обява №6794 за продажба на Жребци - Идалго
Име: Идалго
Порода: Пинто
Висок: 0
Пол: ждребец
Роден: 0000-00-00
Баща: Пинто
Майка: Пинто
Цена: € 650.00
Град: Годеч
Телефон: 0887698214

описание Кон №6794

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Продавам жребец порода Пинто, тел:0887698214
Сподели